Descriere proiect

Am realizat: analiza brandului, rebranding, logo, online shop creation, user experience, marketing, Social Media, SEO.
Detalii: magazin online custom pentru brandul românesc de îmbrăcăminte pentru copii, Mon petit Jo.

Având iniţial o altă identitate şi un alt concept în spate, am pornit la drum în acest proiect cu cel mai important pas şi anume rebranding-ul. Aşadar, am regândit strategia de comunicare şi vânzare pe termen lung a companiei astfel încât să transmită clientului exact valoarea pe care o aduce produsul Mon petit Jo în acest moment.

Am poziţionat corect brandul în piaţă şi am reconstruit identitatea vizuală a mărcii printr-un nou nume, mesaj, logo şi bineînţeles un nou magazin online. În primele 6 luni după lansare s-au vândut hăinuțe pentru copii în valoare de peste 100k euro.

Pentru o interfaţă simplă şi rapidă am folosit o platformă CMS creată de noi, pe care am îmbunătăţit-o în permanenţă prin noi funcţionalităţi precum: praguri de reducere, transport diferenţial, secţiune "Shop the Look", editarea comenzii, analiza sursei unei comenzi. modul rotație stoc etc.
Platforma noastră web este creată folosind tehnologia PHP si framework-ul Laravel. Pentru layout-ul web, mobile friendly, am folosit noua versiune a framework-ului CSS, Bootstrap.

În prezent brandul este cunoscut şi renumit la nivel naţional şi se bucură de un numar mare de comenzi online și offline.

Vezi proiect

Detalii proiect

  • Client: Mon petit Jo
  • Categorie: Magazine online
  • Tehnologii: laravel, bootstrap, php, jQuery, html5, css3, mySQL

Proiect nou? Ne plac provocările