Descriere proiect

Am realizat: analiza brandului, rebranding, logo, online shop creation, user experience, marketing, Social Media, SEO.
Detalii: magazin online custom pentru brandul românesc de îmbrăcăminte pentru copii, Mon petit Jo.

Având iniţial o altă identitate şi un alt concept în spate, am pornit la drum în acest proiect cu cel mai important pas şi anume rebranding-ul. Aşadar, am regândit strategia de comunicare şi vânzare pe termen lung a companiei astfel încât să transmită clientului exact valoarea pe care o aduce produsul Mon petit Jo în acest moment.

Am poziţionat corect brandul în piaţă şi am reconstruit identitatea vizuală a mărcii printr-un nou nume, mesaj, logo şi bineînţeles un nou magazin online. În primele 6 luni după lansare s-au vândut hăinuțe pentru copii în valoare de peste 100k euro.

Pentru o interfaţă simplă şi rapidă am folosit o platformă CMS creată de noi, pe care am îmbunătăţit-o în permanenţă prin noi funcţionalităţi precum: praguri de reducere, transport diferenţial, secţiune "Shop the Look", editarea comenzii, analiza sursei unei comenzi. modul rotație stoc etc.
Platforma noastră web este creată folosind tehnologia PHP si framework-ul Laravel. Pentru layout-ul web, mobile friendly, am folosit noua versiune a framework-ului CSS, Bootstrap.

În prezent brandul este cunoscut şi renumit la nivel naţional şi se bucură de un numar mare de comenzi online și offline.

Vezi proiect

Detalii proiect

  • Client: Mon petit Jo
  • Categorie: Magazine online
  • Tehnologii: laravel, bootstrap, php, jQuery, html5, css3, mySQL

Proiect nou? Ne plac provocările

newsletter

Căutăm oameni faini pentru agenţia noastră din Târgu Mureş!

Ne dorim persoane vesele, ambiţioase şi dornice să înveţe, cu care să lucrăm la cele mai frumoase proiecte! Te aşteptăm cu bucurie în echipa noastră!

Vezi ce ti se potriveste!